Skal och fodral som passar din nya iPhone X

En ny mobiltelefon kräver ett nytt skal, eller hur?! Här på Lux-case har vi en stor mängd skal och fodral till iPhone X så du kan självklart hitta dina favoriter. När Apple nu lanserat en iPhone med riktigt stor skärm inbjuder det till att titta på filmer och serier och att ställa mobilen på bordet för att titta igenom alla foton med familjen. Då vill man gärna ha ett skyddande skal eller ett praktiskt fodral. Alla telefonens funktioner tas tillvara och knappar är fortsatt tillgängliga förstås. Det handlar bara om vad just du tycker är väsentliga och praktiska funktioner i ett skal. Här nedan kan du läsa lite om olika former av skal och fodral till just iPhone X. Om du har en annan telefonmodell kan du surfa in på Lux-case.se och titta på vårt stora utbud av produkter.

Skal med motiv och mönster

Visst är det roligt att kolla runt på olika skal med motiv! Det finns verkligen alla möjliga färger, former och mönster. Ett iPhone X skal med modern glitter design tillverkat i flexibel akryl och silikon gör att din mobiltelefon ser riktigt glamorös ut. Finns i flera fina färger och är ett populärt skal. De vanligaste motiven är annars olika djur, blommor och symboler. Romantiska eller roliga det avgör du. Ett mer avskalat motiv är ju iPhone X skal med marmordesign. De skal som är genomskinliga har ofta färgade kanter och hörn eller ett mönster/motiv som kompletterar grundfärgen på din iPhone X. Du har ju valt en färg på telefonen som du gillar så tänk till hur den kommer att komplettera motivet om du väljer ett genomskinligt skal. Ett ultra slimmat skal från Lux-case som vi måste nämna heter BASEUS. Genomskinligt med tunn färgad kant. Riktigt snyggt och lätt att installera.

Ovanliga skal till iPhone X

Dags för en iPhone X i kaktusdesign? Silikonskal kan ju göras i roliga 3D-former. Greppvänliga och roligt att byta med. Titta också på Lux-case kassettbandsdesign. Finns i flera färger och är ju riktigt retro och kul. Det här skalet är förstärkt och skyddar bra runt kanterna. Ett ovanligt motiv är iPhone X skal med vackert fågelmotiv av en påfågel. Finns i tre olika färger. Vad som kan vara svårare att få tag på är mobilskal som är tillverkat i mer miljövänligt material. MERCURY skal till iPhone X är ett silikonskal med lite glittriga färger som just är tillverkat i miljövänligt material. Från Goospery på Lux-case hemsida.

Om du är mer intresserad av slimmade designer kan vi tipsa om NILLKIN iPhone X skal. Det här skalet i plast har värmeavledande perforeringar som en del av sitt utseende. Ett annat elegant skal finns med ett geometriskt mönster i riktigt fina färger. Ett silikonskal som är greppvänligt. Dessa två skal har dessutom fördelen av att fingeravtryck inte fäster på mobiltelefonen. En favorit är ett silikonskal för iPhone X med utseende av läder, skal med svart stripe. Det har ett karbonliknande mönster och är riktigt elegant.

Plats för kreditkort

När du tar din iPhone X och går ut vill du säkert få med dig även de viktigaste kreditkorten, id-kort och kanske även sedlar. Det är individuellt vad man tycker är nödvändigt så det finns allt ifrån skal med ett kreditkortsfack på baksidan av telefonen till rymliga plånboksfodral med plats för upp till 13 kort. Ett exempel på skal tillverkat bl a i några fina metallfärger, är iPhone X skal med kreditkortsfack på baksidan. Kortfacket är inte riktigt dolt på den här modellen men ändå lite maskerad kan man säga. Många av fodralen i sin tur har tillhörande handledsrem som man kan välja att använda. Med det minimerar man att tappa telefonen och ger mobiltelefonen mer ett utseende av liten väska.

Läs mer här nere om plånboksfodralen från Lux-case.

Lux-case fodral

Fodral är ett mer täckande mobilskydd. Det finns enklare modeller av fodral men de allra flesta är så kallade plånboksfodral. Dessa kombinerar mobilskydd med funktionalitet i att du får kreditkortsfack och ofta fack för sedlar och foto, allt-i-ett. Det sparar plats och du riskerar inte glömma plånboken hemma, eftersom du antagligen är noggrann med att få med dig din iPhone X när du går iväg!

Även fodral och plånboksfodral finns med motiv och mönster. Blommor och djur är nog de mest populära motiven. Dessutom kan man se motiv i färgnyansskillnader på fodral i konstgjort läder. iPhone X läderfodral med fjärilstryck är ett av de fodral som är mönstrade på det här sättet. Mobilfodralet ser renodlat ut eftersom det är i en färg, men samtidigt får man en dekoration. Men framförallt är det ju ett plånboksfodral som är praktiskt med sina kortfack och fack för sedlar. Ställbart som de flesta av plånboksfodralen är. Det skyddar din mobiltelefon när du eller barnen vill titta på serier och film i mobilen. Finns även ett vintage fodral med ett unikt ros tryck i samma typ av design.

Vill du ha ett plånboksfodral som verkligen är en plånbok och har en unik design så har vi på Lux-case en av modellerna från Caseme iPhone X fodral med en stor plånbok. Tillverkas i split läder, plast och silikon. Den har dragkedja för att stänga runt telefonen, som är avtagbar och fäster med en knapp i fodralet. Handledsrem och ett stort antal kortfack samt fack för foto. Dessutom två fack för sedlar och viktiga papper. Allt du kan behöva ta med dig när du går hemifrån, utan att vara skrymmande. Snyggt också med äkta läder i fodralet. Enklare fodral i läder finns om du inte har så många medlemskort och kreditkort som du vill ta med dig. Läderfodralen är oftast i renodlade färgnyanser eftersom lädret i sig upplevs som dekorativt. De flesta fodralen är gjorda i en blandning av material av praktiska skäl men också av designskäl. Det viktigaste är till slut att mobiltelefonen är skyddad mot de vanligaste skadorna, repor och sprickor i glas samt att kanterna stöts emot. Utseendet kan du som sagt variera nästan i oändlighet.