Iphone X skal och fodral

Välkommen in i framtiden! Apple har verkligen storsatsas på modellen för sitt 10-års jublieum 2017. iPhone X har en framsida som är en hel skärm – du får 5,8 tum till ditt förfogande, och med nya Super Retina-skärmen blir upplevelsen total. Nya, unika funktioner som TrueDepth-kamera, Animoji och Face-ID gör din använding till ren njutning, och med en kamera med dubbel 12 MP kan du ta fantastiska bilder. iPhone är även rustat med A11 Bionic, det mest progressiva chippet på marknaden, som gör din telefon snabbare, smartare, ja, bättre än någon annan smartphone vi tidigare sett. Både fram- och baksida är utrustat med ett starkt glas som stöter bort damm och vatten, och baksidan är även gjord i rostfritt stål. Skärmen är dessutom ännu tåligare mot sprickor och repor. Framgången med trådlös laddning som presenterades med iPhone 8 följer med även här.

Men om nu iPhone X är så stark och tålig, varför skaffa ett ytterligare skydd? Med skal eller fodral får du alltid ett tåligare skydd, och dessutom smarta funktioner som kompletterar din telefon. Och hur snygg iPhone X än är, kan du med ett skal eller fodral pimpa utseendet och göra telefonen unik och personlig. Våra transparenta skal ger dig möjlighet att behålla telefonens utseende och säkra den ytterligare, men kommer även med snygga motiv som smälter in i din iPhone och ger ett djupare intryck.

iPhone X Skal

Gör dig och din iPhone X till ett med ett skal som säger ”det här är jag!”. Du behöver inte välja mellan utseende och skydd, våra skal ger dig båda. För när du skaffat en telefon som känner dig så bra, vill du ge den det bästa skyddet, eller hur? Hos Lux-case.se kommer du hitta ett skal som passar din stil och dina behov. Föredrar du ett extra starkt hybridskal eller ett flexibel skal i mjuk plast och silikon? Det som utmärker våra skal för iPhone X är utbudet av transparenta skal med motiv. Våra transparenta skal med motiv låter dig ge ett unikt utseende till din telefon med motiv med allt från tecknade djur, snirkliga och snygga mönster till enbart färgade ramar. Men vårt utbud stannar inte där. Det finns stor variation mellan färger, motiv, textur och design. För en exklusiv och elegant stil kan du ta dig en närmare titt på SULADAs skal med diamantdesign, eller iPhone X-skalet med marmorlook. Är du en färgsprakande person och vill ha en telefon som matchar rekommenderar vi något av våra glittriga eller färgglada skal, som också kommer med olika roliga och snygga motiv. Du kommer såklart hitta en mängd olika skal i den numera klassiska läderlooken, även med lädertextur som ger en behaglig känsla.

Variationen bland skalen till iPhone X är fantastiska, inte bara utseendemässigt. Du finner även skal i karbonfiberdesign som fungerar värmeavledande, och flera av våra skal är i en slimmad modell för att smälta samman med telefonen.

För dig som vill ha allt i ett erbjuder vi skal med inbyggda fack för kort, pengar och busskort för att du enkelt ska kunna hålla reda på det viktigaste. Du kan dessutom hitta skal med ett kickstand, som ger dig samma möjlighet att ställa upp telefonen som med ett mobilfodral. Med ett kickstand kan du lättare titta på videos och läsa, till och med ha videosamtal med en stadig bild. Ett kickstand kommer även till användning om du vill ta självutlösande bilder med telefonens TrueDepth-kamera.

Våra hybridskal ger dig det bästa möjliga skyddet för din iPhone X med stöttåliga kanter som skyddar telefonen om du skulle råka tappa den. Deras greppvänliga kanter och yta minskar dessutom risken för att det ska hända! Flera skal har även en upphöjd ram runt skärmen för att motverka sprickor på den. Kombinerar du detta med något av våra skärmskydd kommer du få det ultimata skyddet för din telefon. Nu kan vi även erbjuda skal till iPhone X i miljövänligt material i olika färger, helt i tid med det ökade intresset för miljöfrågor.

iPhone X Fodral

Varför ska man köpa ett fodral istället för ett mobilskal? Det är egentligen en smaksak, men med ett fodral får du samma egenskaper som ett skal ger, fast lite mer. Du får en heltäckande sköld runt din iPhone X som minskar risken för repor, sprickor och tappskador och ännu fler fack för kort, pengar, busskort m.m. Med ett iPhone X läderfodral med magnet får du till exempel ett fodral i 2-i-1 design med en avtagbar plånbok. Skalet och plånboken hålls samman med en magnet, så du enkelt kan separera telefon och plånbok vilket underlättar när du ska betala i kassan. Istället för att behöva gräva fram hela telefonen kan du smidigt ta loss plånboken, och när du är klar kan du sätta ihop dem lika lätt. För en riktigt rejäl plånbok finns CASEME iPhone X-fodral, även här med en magnet på insidan för smidig användning. Du får flera fack, ett särskilt för sedlar, och ett myntfack med dragkedja.

Är du ute efter ett fodral med en mer slimmad look har vi givetvis det också i olika design. Stilrena färger och diskreta mönster för en mer clean look, eller fodral med härliga mönster i sprudlande färger. Kolla in fodralen med snygga motiv som lejon, elefanter och fjärilar, eller varför inte ett fodral med enhörningar och glitter! Flera fodral kommer med smarta funktioner som magnetiskt lås och tittfönster och gör fodralet ännu mer användarvänligt.
En anledning till varför mobilfodral är så populära är lockets vikbara funktion. Du får samma möjligheter som ett kickstand, så du kan bekvämt titta på dina favoritserier och filmer helt handsfree, var du än är. Med ett fodral får du en mer diskret och lite snyggare uppställning av telefonen och kan använda den lika smidigt som innan. Precis som med våra mobilskal är fodralen anpassade till din iPhone X, så du kommer inte mista några av telefonens smarta funktioner.

Som du ser finns det flera fördelar med att skaffa ett skal eller fodral till din telefon. Ge din iPhone X lite extra omsorg och kärlek så får du njuta av den längre, och dessutom en riktigt snygg telefon.